Persoon


Over mezelf 

Alex Thomas

Mijn geboorteplaats was Terneuzen en ik heb daar gewoond tot na de afronding van mijn middelbare school, waarna een studie chemische techniek volgde aan de HTS te Breda. Vervolgens heb ik als proces ingenieur op de raffinaderij van Chevron te Pernis gewerkt. Hier ontstond mijn fascinatie voor milieutechnologie. Ik ben een post-HBO opleiding milieukunde gaan volgen. In dat vakgebied ontstond een werkperiode van bijna 20 jaar, 8 jaar bij de gemeentelijke en provinciale overheid en 11 jaar bij de Amerikaanse afvalverwerker Waste Management International (Rotterdam).

Bij dat laatste bedrijf kwam ik ook in aanraking met Arbo- en Veiligheidsbeleid, dat wekte mijn interesse. Bij het GAK (rechtsvoorganger van UWV) heb ik me laten omscholen tot arbeidsdeskundige. Bij UWV volgde een dienstverband van 16 jaar (Den Bosch en Nijmegen) waarbij mensen beoordeeld werden voor de WAJONG/WAO/WAZ/WIA, waar mensen begeleiding kregen vanuit de ZW/Arborol en waar jongeren met een WAJONG uitkering geplaatst werden in betaald werk. Ook ben ik opgeleid in de bedrijfsanalyse (inclusieve arbeidsorganisatie), daarbij betaald werk voor de doelgroep wervend mede door het sluiten van diverse arrangementen met partijen.

Vervolgens startte ik mijn eenmanszaak DAT scoort.

quoten4 02

Kwaliteiten 

Met mensen ga ik gemakkelijk om onder andere op basis van mijn optimistische, positieve levensinstelling. Wat me verder typeert zijn mijn enthousiasme en gedrevenheid in mijn werk om resultaten te behalen. Problemen probeer ik praktisch op te lossen.
Geloof in eigen kracht is mijn overtuiging. Empathie en betrouwbaarheid zijn mijn competenties. Voor anderen zie ik mogelijkheden om zich te ontplooien door middel van mijn ondersteuning.

Mijn reputatie is een man met vakkennis en een man van verbinding tussen partijen, als een netwerker. Ik ben geregistreerd (Hobeon) en geregistreerd (SRA).

logo